Grb Kikinde

Анкета

Побољшајмо град...
Како се греје ваше домаћинство?
Пећ на чврсто гориво (47.1%)
47%
Централно грејање (27.9%)
28%
Електрична грејна тела (8.8%)
9%
Пећ на течно гориво (8.8%)
9%
Нешто друго (7.4%)
7%