Grb Kikinde
 

Финансијска подршка за лечење малолетне деце

Контакт:

Градска управа Кикинда

Секретаријат за социјалну заштиту

канцеларија број 15

Маријана Бобић

E-mail: marijana.bobic@kikinda.org.rs
телефон: 0230/410-147

 

ПРАВИЛНИК О ФИНАНСИЈСКОЈ ПОДРШЦИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ СА ПРЕБИВАЛИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КИКИНДЕ

Захтев

Изјава