Grb Kikinde

Aktuelno

Budite informisani...

Kikinđani uživali u nastupima grupa „Kum“, „Divlji kesten“ i neponovljive Nede Ukraden

Datum: 22.09.2017.

Nije kiša pokvarila dobru zabavu i muzički ugođaj koji su Kikiđanima priuštile zvezde prve koncertne večeri. Pokisle posetice 32. „Dana ludaje“ najpre su oraspoložili Siniša Pašić i grupa „Kum“ a Igor Starović i „Divlji kesten“ nastavili su u istom ritmu.

OPŠIRNIJE

„Dani ludaje“ ponudili bogate i raznovrsne kulturne sadržaje

Datum: 22.09.2017.

I ovogodišnja manifestacija „Dani ludaje“, u znaku je brojnih kulturnih sadržaja.

 

OPŠIRNIJE

Uređuje se cetralna ulica u Novim Kozarcima, posao vredan 60 miliona

Datum: 20.09.2017.

Gradonačelnik Kikinde, Pavle Markov, danas je posetio Nove Kozarce. U ovom selu u toku je rekonstrukcija ulice Kralja Petra Prvog. Reč je o centralnoj i najfrekventijoj ulici koja povezuje ovo mesto sa susednim selima. Deo ove ulice je u prethodnom periodu saniran, a radovi su ovog leta nastavljeni. Gradonačelnik je podsetio da je kolovoz u ovoj ulici, godinama unazad, bio u lošem stanju, a sada je čak i proširen.

OPŠIRNIJE

Velikoselski bazeni dobijaju novo ruho, rekonstruisane dve seoske ulice

Datum: 20.09.2017.

Prošle nedelje započela je opsežna rekonstrukcija otvorenih bazena u Banatskom Velikom Selu, a ovaj objekat danas je obišao gradonačelnik Kikinde Pavle Markov. Za elektro i građevinske radove je opredeljeno oko tri miliona dinara. Pored ostalog, planirana je zamena pločica na velikom i malom bazenu, sanacija elektro instalacija i peščanih filtera. Poslovodstvo SC „Jezero“ i meštani Banatskog Velikog Sela ukazali su da bazeni moraju da se urede, i u novom ruhu dočekaju narednu kupališnu sezonu.

OPŠIRNIJE

Anketa

Pobolјšajmo grad... Da li ste zadovoljni ovogodišnjim sadržajem „Kikindskog leta“?
GLASAJTE 104  glas(ov)(a)

32. Dani ludaje - program


Dani ludaje

Dani ludaje

Radno vreme Uslužnog centra


32. Dani ludaje

Projekti

Projekti...
Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu

Projekat „Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu“ ima za cilj jačanje ekonomske i socijalne kohezije rumunsko-srpske pogranične oblasti zajedničkim promovisanjem nasleđa i razvojem turizma.

Mreža mobilnosti radne sanage u prekograničnoj oblasti

Projekat „Mreža mobilnosti radne snage u prekograničnoj oblasti“ ima za cilj da se na osnovu zajedničkih prekograničnih akcija rumunskih i srpskih učesnika postigne više izbalansiran i održiv društveno-ekonomski razvoj rumunsko-srpske pogranične oblasti

Prekogranična saradnja 3

U okviru IPA programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija opština Kikinda realizuje projekat „Living Heritage“ – Kulturno nasleđe

Kikinda - naš zajednički dom

Kikinda - naš zajednički dom je projekat finansiran od strane evropske Unije u okviru IPA 2011 programa. Glavni korisnici ovog projekta su izbegla i interno raseljena lica.

Prekogranična saradnja 2

U okviru prekograničnog programa Rumunija – Srbija opština Kiknda realizuje projekat projekt "Flood Prevention – For Better Life Quality" – "Zaštita od Poplava – Za Bolji Kvalitet Života"