Grb Kikinde

Актуелно

Будите информисани...

Кикинђани уживали у наступима група „Кум“, „Дивљи кестен“ и непоновљиве Неде Украден

Датум: 22.09.2017.

Није киша покварила добру забаву и музички угођај који су Кикиђанима приуштиле звезде прве концертне вечери. Покисле посетице 32. „Дана лудаје“ најпре су орасположили Синиша Пашић и група „Кум“ a Игор Старовић и „Дивљи кестен“ наставили су у истом ритму.

ОПШИРНИЈЕ

„Дани лудаје“ понудили богате и разноврсне културне садржаје

Датум: 22.09.2017.

И овогодишња манифестација „Дани лудаје“, у знаку је бројних културних садржаја.

 

ОПШИРНИЈЕ

Уређује се цетрална улица у Новим Козарцима, посао вредан 60 милиона

Датум: 20.09.2017.

Градоначелник Кикинде, Павле Марков, данас је посетио Нове Козарце. У овом селу у току је реконструкција улице Краља Петра Првог. Реч је о централној и најфреквентијој улици која повезује ово место са суседним селима. Део ове улице је у претходном периоду саниран, а радови су овог лета настављени. Градоначелник је подсетио да је коловоз у овој улици, годинама уназад, био у лошем стању, а сада је чак и проширен.

ОПШИРНИЈЕ

Великоселски базени добијају ново рухо, реконструисане две сеоске улице

Датум: 20.09.2017.

Прошле недеље започела је опсежна реконструкција отворених базена у Банатском Великом Селу, а овај објекат данас је обишао градоначелник Кикинде Павле Марков. За електро и грађевинске радове је опредељено око три милиона динара. Поред осталог, планирана је замена плочица на великом и малом базену, санација електро инсталација и пешчаних филтера. Пословодство СЦ „Језеро“ и мештани Банатског Великог Села указали су да базени морају да се уреде, и у новом руху дочекају наредну купалишну сезону.

ОПШИРНИЈЕ

Анкета

Побољшајмо град... Да ли сте задовољни овогодишњим садржајем „Кикиндског лета“?
ГЛАСАЈТЕ 104  глас(ов)(а)

32. Дани лудаје - програм


Dani ludaje

Dani ludaje

Радно време Услужног центра


32. Dani ludaje

У фокусу

Будите у жижи збивања... Прегледајте све текстове из рубрике

Пројекти

Пројекти...
Локално наслеђе за активни туризам у Банату

Пројекат „Локално наслеђе за активни туризам у Банату“ има за циљ јачање економске и социјалне кохезије румунско-српске пограничне области заједничким промовисањем наслеђа и развојем туризма.

Мрежа мобилности радне санаге у прекограничној области

Пројекат „Мрежа мобилности радне снаге у прекограничној области“ има за циљ да се на основу заједничких прекограничних акција румунских и српских учесника постигне више избалансиран и одржив друштвено-економски развој румунско-српске пограничне области

Прекогранична сарадња 3

У оквиру ИПА програма прекограничне сарадње Румунија – Србија општина Кикинда реализује пројекат „Living Heritage“ – Културно наслеђе

Кикинда - наш заједнички дом

Кикинда - наш заједнички дом је пројекат финансиран од стране европске Уније у оквиру ИПА 2011 програма. Главни корисници овог пројекта су избегла и интерно расељена лица.

Прекогранична сарадња 2

У оквиру прекограничног програма Румунија – Србија општина Кикнда реализује пројекат projekt "Flood Prevention – For Better Life Quality" – "Заштита од Поплава – За Бољи Квалитет Живота"